Programma 2021

Summerjam 28/08

 

Op en top lokaal talent gecombineerd met verrassende Nederlandse evergreenrock. Dit jaar "De Jef", deze solist verwelkomt jullie op geheel eigen akoustische wijze, gevolgd door "Tequila Sunrise",  deze band met internationale roots trakteert jullie op salsa - rock. "Patatje Metal" brengt in een onnavolgbare stijl alle Nederlandstalige evergreens op eigen wijze. Stevig gitaarwerk maar o zo meezingbaar.  Als laatste in de line-up hebben we XPD , een volwaardige medley van sfeermuziek die pop en rock combineert alsof het een lieve lust is.

XPD.jpg
Patatje-Metal.jpg
draaischijf
sfeerfoto zaterdag.jpg
bolzondag.jpg
27-08-17 Kidsjam en De Schakel (64).JPG

Juniorjam - Matinee 29/08

 

Voor de kleinsten hebben we weer een uitdagende waaier aan activiteiten. Wat dacht je van een ritje rond Beerse achter op een motorfiets. Of zoek je het liever wat hogerop...bekijk Beerse vanuit de hoogste kraan die Beerse rijk is. Spot je huis op een hoogte van 60m. Wil je het toch liever wat lager bij de grond? Misschien word jij wel de dagkampioen op onze waterglijbaan, neem dus zeker je zwembroek mee. Durf jij de uitdaging aan met onze heuse whipeout? Kortom...genoeg voor een volledige namiddag GRATIS speelplezier.

27-08-17 Kidsjam en De Schakel (64).JPG
wipe-out.jpg
motorrit.jpg

13.30 u

Juniorjam

 

Het Kerkplein van Beerse verandert in een onvervalst pretpark. Alle kinderen  leven zich uit op tal van attracties en de volwassenen genieten van een zondags vakantiegevoel met terrasmuziek en andere animatie. Ook dit jaar kan je terecht op ons sfeervol loungeterras en genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Dit jaar ondermeer een demonstratie van RC Powertrucks, Budoschool Kempen. Voor zij die graag hogerop willen gaan we wederom bierbakklimmen, of maak een sliding van 25m op onze buikschuifbaan.