top of page

Programma 2023

BOL zaterdag_edited.png

Summerjam

zat 26/08

 

Omdat jullie wel van een feestje houden zijn we de grens overgestoken om een nieuw raspaardje te vinden voor jullie. Met trots mogen we stellen dat we voor het eerst "The Legends" op Belgische bodem mogen verwelkomen. We rekenen op jullie voor een uiterst warm onthaal. 

"Tefrent" is een prettig gestoord bandje dat sinds enkele jaren vlot zijn weg vindt naar de lokale podia. Tijd dus voor een stapje hoger. Zij tekenen graag present in onze feesttent om jullie vakkundig op te warmen.

Nostalgie...dat is het eerste wat er in ons opkwam toen we "Get Ready" mochten contacteren. Zonder twijfel dat er in de late uren geen enkele "Marjolein" "Diep" in slaap geraakt in Beerse. 

Get-Ready.jpg
Legends-Burolivemuziek.nl--800x500.jpg
BOL vrijdag_edited.png

Schlagerij "De Singel"

VRIJ 25/08

 Oh ja, WE’RE ON FIRE! smeer je  meezingstemmetjes al maar in, want we gaan er verdekke een lap op geven!  Met toppers als Christoff, ja die van "Sweet Caroline" en "Een ster" komt voor het eerst kennismaken met het meest gesmaakte feestpubliek als jullie. Verder hebben we de Kempense koning van het levenslied "Torsten", "Johan Veugelers" en de nachtbrakers van "Swoop" te gast.

Christoff.png
BOL zondag_edited.png

 “ De Singel” wordt omgetoverd tot een kinderspeelstad. Ook dit jaar kan je je prachtige smoeltje weer laten grimeren. Laat je volledig gaan op 1 van de vele springkastelen of wie het aandurft kan ook de hogere sferen opzoeken.  

Voor onze spring in het veldjes die graag hun dansmoves willen aanscherpen hebben we onze Kinderdisco onder leiding van Dansbaar. De mama’s en de papa’s houden intussen luie zondag op het gezelligste terras van de Kempen. Alle attracties worden begeleid door de bekwame bende van KSA Beerse.

27-08-17 Kidsjam en De Schakel (64).JPG
kinderdisco dansbaar.jpg
bottom of page