Programma 2020

20.00 u

Indian Summer Quiz

Ondertussen een vaste waarde, inschrijven kan via pieter.eyckens@telenet.be

bol donderdag.jpg

13.30 u

Linedance namiddag

 

De liefhebbers van het genre kunnen hun hart ophalen op het grootste linedancegebeuren in de Kempen. Onder leiding van Jos van Dun.

bolvrijdag.jpg

Door de coronamaatregelen is het op dit moment onduidelijk hoe het programma er zal uitzien.

18.30 u

Avond van de grote ambiance

Een mix van bekend en minder bekende artiesten die 1 ding gemeen hebben: ambiance!! Dit jaar hebben we fanfare " Het werk der Toekomst", John Leo, " Slagerij van der Stukken" en "Fair Play" weten te strikken.

Slagerij2019.jpg

Summerjam

 

Op en top lokaal talent gecombineerd met internationaal bekende groepen. Dit jaar "Sarah Neyrinck", intiem accoustische soliste, gevolgd door "De Kreunaers", alle grote hits van De Kreuners om de boel op te warmen.  Vervolgens "Coco Jr en the All Stars". Nadien kan het dak eraf met "Bar Clochard" de grootste sfeerband  van de laatste jaren. "DJ Arjano" sluit het rijtje af met swingende meezingers tot het doek valt.

bar-clochard.jpg
DJ Arjano.jpeg
sfeerfoto zaterdag.jpg

SINGLE MIX

 

Nieuw dit jaar! Buiten op de single, achter de kerk, serveren we maar liefst 6 DJ's, die hun leukste platen komen draaien op onze eerste Single Mix Party. 

Met trots presenteren we volgende setup:

20U00 DJ Ordin

20U45 DJ AtitDude

21U30 Nico

22U15 DJ Mike

23U00 Beatswitcher

23U45 Beat Reflection

Mis deze eerste editie niet!

draaischijf
bolzaterdag.jpg

De Schakel

Mensen die op zondag gaan Schakelen vertrekken vanaf dit jaar vanaf de Summerjam-tent aan de Singel. Loungeterras, drankjes en sfeermuziek zullen aanwezig zijn om de sportievelingen moreel te ondersteunen. Tevens kan je ook een hapje nemen op ons feestterras. Voor de kleinsten onder ons is er een heus speeldorp ingericht. Neem alvast je zwembroek mee!

vanaf 08.00 u

bolzondag.jpg

13.30 u

Juniorjam

 

Het Kerkplein van Beerse verandert in een onvervalst pretpark. Alle kinderen  leven zich uit op tal van attracties en de volwassenen genieten van een zondags vakantiegevoel met terrasmuziek en andere animatie. Ook dit jaar kan je terecht op ons sfeervol loungeterras en genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Dit jaar ondermeer een demonstratie van RC Powertrucks, Budoschool Kempen. Voor zij die graag hogerop willen gaan we wederom bierbakklimmen, of maak een sliding van 25m op onze buikschuifbaan.

20.00  u