top of page

Programma 2022

BOL zaterdag 2022_edited_edited_edited.p

Summerjam

zat 27/08

 

" Bar Clochard" zal zijn vorige optredens voor jullie niet snel vergeten. Mijn god wat een beleving was dat. Ze staan alvast te springen om ook hun nieuwe show op jullie los te laten...wedden dat Beerse weer de promofilm haalt.

"2 Fabiola" is hotter dan hot. Loredana en Patje hebben meer dan ooit de media gekleurd dit voorjaar. "The Masked Singer", "Liefde voor muziek". Deze rasartiesten leven voor hun beroep...mensen samen krijgen en laten genieten van muziek. Laat dat nu ook net onze core business zijn.

2 Fabiola.jpeg
Bar Clochard the great gatsby.jpg
BOL vrijdag 2022_edited.png

BEERS Begot

VRIJ 26/08

 Oh ja, WE’RE BACK! Voor jullie, voor ons dorp, voor BEERS BEGOT! Onze All Stars nodigen bovendien een hoop grave gastartiesten uit. De beste streek- en exportproducten die ze tegenkwamen op hun muzikale pad, dalen neer in de tent. Oh ja: en een dijk van een playlist natuurlijk. Dachten jullie dat het er de eerste keer al boenk opzat? Smeert de meezingstemmetjes al maar in, want we gaan er verdekke een lap op geven! De Summerjamtent opent de spreekwoordelijke deuren om 20 uur. DJ Stijn Van Eetvelde legt zijn tofste plaatjes op om de dansbenen op te warmen en rond de klok van 10 start de show. Achteraf klimt Stijn terug in zijn DJ-booth om alles nog een laatste keer op z’n kop te zetten. 

Logo_blank_zwart Beers Begot_edited.jpg
BOL zondag 2022_edited.png

 “ De Singel” wordt omgetoverd tot een kinderspeelstad.  Zo hebben we dit jaar de handen in elkaar geslaan met “altitude” een bedrijf dat - hoe kan het ook anders – van hoogte een beroep gemaakt heeft. Zij brengen dit jaar een deathride, een profesionele bierbakklimcontest en voor het eerst in Beerse een pamperpaal mee naar ons kerkplein. Zij die van minder avontuur houden kunnen kiezen voor een grime, springkastelen of scherpen hun dansmoves aan onder leiding van Dansbaar. De mama’s en de papa’s houden intussen luie zondag op het gezelligste terras van de Kempen. Alle attracties worden begeleid door de bekwame bende van KSA Beerse.

27-08-17 Kidsjam en De Schakel (64).JPG
deathride.jfif
bottom of page